Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK BRANDKARMA is.........
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 
Neem de juiste beslissingen en acties en laat een goed Karma in jouw MERK (IK) stromen. Vul jouw merk met positieve energie en lever daarmee een bijdrage aan een betere en mooiere wereld.
 
BRANDKARMA bereik je door:

1. Authentieke merkidentiteit, houding en gedrag
2. Positieve missie, visie en motivatie
3. Verrijkende ideeën, concepten en proposities
4. Vruchtbare en eerlijke strategieën
5. Risico’s durven nemen en van fouten leren
6. Spel en experiment 

Kortom, het juiste doen om de juiste redenen.

BRANDKARMA coaching & creatie helpt (creatieve) ondernemers en start-ups uit het MKB. En andere zoekende professionals spelenderwijs goed karma te vinden op de:  

Coching playground:
 

BRANDKARMA coacht individuen om het beste uit zichzelf te halen door hun persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en personal branding te optimaliseren.

BRANDKARMA coacht ook IN-company. En faciliteert bedrijven, organisaties en netwerken in de ontwikkeling van hun visie, brand en corporate identity, innovatie en echte connectie zoals: Deutsche Bank, VU Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Teletrain, Smooff, Artemis, Taco Mundo, BNS Crisp en Enexis.

BRANDKARMA organiseert masterclasses en workshops voor (vrouwen)netwerken. Willen jullie een inspirerende en interactieve dag, die verbindt, verdieping geeft en waarbij iedereen tot nieuwe inzichten komt. Neem dan contact op voor een intake zodat we het programma op jullie wensen kunnen afstemen info@brandkarma.nl

So, heb je de intension do to the right things, schroom niet en neem contact op info@brandkarma.nl


 
De drijvende kracht achter BRANDKARMA is Alexandra Calmero