Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK Work hard, play hard
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 
BRANDKARMA speelt in het veld van inspiratie, innovatie, visualisatie en realisatie. Benaderd het spel met een creatieve tactiek vanuit een andere invalshoek.

The rules:
1.Keep hungry, stay foolish
2.Different thinking
3.Visualization is the beginning of creation
4.Big goals, small steps

1.Keep hungry, stay foolish (Steve Jobs)

Blijf reflecteren. Als je niet weet waar je vandaan komt heb je ook geen richting. Onderzoek wie je bent en krijg helder waar je voor staat, wat jou motiveert en inspireert. Maak een duik in jouw identiteit en vindt een schat aan (h)erkenning, nieuwe inzichten en potenties.Blijf hongerig naar kennis over de wereld waarin je leeft. Door je te verdiepen in jouw omgeving ontdek je nieuwe kansen en mogelijkheden. Krijg je inspiratie voor innovatie.Blijf je verwonderen als een kind. Doe eens gek en doe eens niet de dingen die je altijd deed. Sta open voor het onverwachte en reinig jouw doors of perception (Huxleys) Ontdek, leer, verbind en inspireer.
 
Plugg & play :

2.We cannot solve our problems by using the same thinking we used when we created them (Albert Einstein)

Een probleem is een kans om jezelf te verbeteren. Benader het probleem met een open mind. Maak een hernieuwde kennismaking door nieuwe kennis en inzichten toe te voegen en bestaande weg te laten. Demonteer de onderliggende elementen en kom tot de essentie. Maak nieuwe en onverwachte dwarsverbanden. Bekijk het probleem eens door de ogen van een ander. Denk creatief. Brainstorm met buitenstaanders. Speel met oplossingsrichtingen. Laat de stroom aan ideeën de vrije loop. Vertaal de beste ideeën naar een onderscheidend concept.

Plugg & play:

3.Visualization is the beginning of creation

Visualiseer wat je wilt bereiken. Illustreer hoe je het voor je ziet.
Teken de contouren van het hogere plan. Maak het tastbaar in beeld, vorm en kleur.
Kneed de grafische elementen. Experimenteer met materiaal en techniek.
Creëer een canvas met een eigen gezicht. Geef vorm aan het silhouet van de identiteit.
Maak een collage van sfeer, gevoel en waarden. Vertel een beeldend verhaal over dat wat woorden niet kunnen zeggen.

Plugg& Play:

4.The best way to reach big goals is to make small steps

Bepaal het eindpunt. Wees concreet. Stel prioriteiten en maak keuzes. Verdeel de strategie in kleinere subprojecten. Maak kleine stappen om het doel te bereiken.
Wees lenig, stap over hobbels heen. Neem (persoonlijke) blokkades weg. Soms trek je een kanskaart, soms moet je direct door naar de gevangenis. Leer van je fouten en gebruik het om nieuwe wegen in te slaan. Zet geen oogkleppen op. Blijf alert op de omgeving. Reageer flexibel en pas aan daar waar nodig. Veranderingen prikkelen het creatieve vermogen en geven zicht op nieuwe wegen, zelfs betere wegen er te komen.

Plugg & Play:

Het spelbord ligt nu klaar. De kaarten zijn geschud. De pionnen staan richting finish. Enjoy the game.
Meer info of sparren: info@brandkarma.nl