Your coach for personal branding & visual storytelling COACHING playground
 

BRANDKARMA personal coaching & branding

innovate your LIFE & BRAND

 

MERK IK @Sea

 

#CHALLENGE

 

CONTACT   

 
 
 

SUCCESVOL JEZELF ZIJN MET DE MASTERCLASSES MERK IK

 

MERK IK is een meerdaagse persoonlijke ontwikkeling Masterclass voor wie zichzelf wil neerzetten als merk. In meerdere inspirerende sessies vind je jezelf opnieuw uit. Je komt tot vernieuwde inzichten over wie je bent en wat je wilt. En je ontdekt wat jouw persoonlijke kracht en onderscheidende vermogen is. Je werkt verder uit hoe je dit in de praktijk kunt vormgeven en implementeren.

 cursus merk ik
De mens is geen marketingmodel:

Ieder mens is uniek. BrandKarma gelooft niet in de hokjesgeest, waarbij mensen in vakjes en modellen worden geplaatst. Maar juist in een persoonlijke aanpak met creatieve methodes en oefeningen. In de workshops wordt een intieme sfeer gecreëerd, waarin je uit je comfortzone komt. Je durft te vertouwen op jouw eigen intuïtie. En je kunt openstellen voor echte interactie met de andere deelnemers en hun feedback.
 
Docente Alexandra Calmero leidt de sessies en begeleidt de deelnemers naar een MERK IK met een goed karma. Do good and good will come your way. Alexandra heeft een achtergrond in marketing, consultancy, identiteitonderzoek, visuele communicatie en styling. Zij adviseert merken en organisaties over hun identiteit. En is daarnaast verbonden als docent aan Artemis mode- en styling academie.
 
Alexandra houdt van verbindingen maken, met jezelf en met anderen. Zij is visueel ingesteld en creatief in het vinden van oplossingen. Denkt graag met je mee. Zij is intuïtief en voelt mensen aan. Ze houdt van aanpakken en prikt door de dingen heen.
 
Voor wie wil dromen, durven en doen:

MERK IK is zeer geschikt voor iedereen die zich authentiek wil positioneren als persoon of als organisatie. En dit commercieel wil vertalen naar een krachtig merkconcept en imago. Van creatief tot bankier. Van huisarts tot ambtenaar. Van copywriter tot jurist. Van marketeer tot yogadocent. Voor hen die een eigen bedrijf willen opzetten of zij die (opnieuw) de arbeidsmarkt betreden. Kortom, iedereen kan uit het MERK IK iets waardevols halen.
 cursus merk ik
Wie zaait zal oogsten:

Het volgen van het MERK IK programma zal je veel opleveren:
 • Zelfkennis
 • Inspiratie en motivatie
 • Heldere missie/visie en strategie
 • MERK IK concept, positionering en pay-off
 • Gewenst imago en persoonlijke styling
 • Briefings voor het laten ontwerpen van huisstijl of website
 • Communicatie- en mediastrategie
 • Content voor de (social) media
 • Elevator pitch
 • Actieplan en inzicht resources
 • Werving klanten/opdrachtgevers/werkgevers
 • Uitbreiding netwerk
 
Van binnen naar buiten:

Het programma focust zich eerst op jouw binnenkant, de echte IK. De basis waarop je jouw merkconcept en strategie gaat bouwen. Vervolgens transformeer je MERK IK naar buiten toe en geef je het een gezicht. In de implementatiefase bepaal je de focus op jouw markt. Je ontwikkelt een actieplan met tools die je nodig hebt om een positief effect te bereiken. Daarbij neem je eigen verantwoordelijkheid en reken je af met jouw beren op de weg naar succesvol jezelf zijn.
 
Het pad is opgebouwd uit 4 sessies die je doorloopt met meerdere deelnemers:
 1. Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij
 2. Creatie: het creëren van een authentiek en krachtig merkconcept
 3. Vormgeving: visualiseren en communiceren van MERK IK
 4. Succes Implementatie: doelen stellen, verantwoordelijkheid nemen en doen

Om echt verder te komen zijn er iedere sessie huiswerkopdrachten. Met exclusief op jou persoonlijk afgestemde extra opdrachten. Je hebt daarmee een stok achter de deur om jouw plannen dedicated te gaan realiseren. Geen uitvluchten. Geen excuses meer. Hierover kun je sparren met de docent en de andere deelnemers. Bovendien krijg je tussen de Masterclasses door nog eens 4 e-coaching sessies die je kunt inzetten ter ondersteuning en support. De Masterclass wordt afgesloten met een certificaat een eindopdracht. Aansluitend op de Masterclass is het mogelijk om nog verder persoonlijk gecoached te worden.  

Data en locaties 2017:


 • MERK IK arrangement september, start 22-9 met 4 sessies op 22-9, 6-10, 13-10 en 3-11 van 13:00-17:00 bij Vicini, Kortekade 63-69, 3062 GP Rotterdam
 • MERK IK arrangement november, start 10-11 met 4 sessies op 10-11, 24-11, 1-12, 15-12  van 13:00-17:00 bij La lotta Cantina, Kanaalweg 16, 3526 KL Utrecht

 

Wat krijg je voor het  MERK IK Masterclass arrangement :

 • 4 innovatieve, effectieve en interactieve dagsessies met gelijkgestemden
 • Persoonlijke coaching opdrachten afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • MERK IK Hand-out met verrassing
 • MERK IK Brandbook (met brandconcept en -stijl)
 • Websiteconcept
 • Linked-in en Instagram profiel en strategie
 • MERK IK Certificaat
 • Het programma is inclusief drankjes en hapjes op een inspirerende locatie
 • Optioneel de persoonlijke e-coachingmodule: als waardevolle aanvulling op de masterclass kun je gebruik maken van de persoonlijke e-coachingmodule. De docent motiveert en begeleidt je persoonlijk bij het uitwerken van het huiswerk of het oplossen van knelpunten naar aanleiding van een van de sessies. Het is aan jou om aan te geven waar na afloop van iedere sessie jouw behoefte ligt. Je boekt dan 4 sessies van 1 uur per e-mail of whatsapp, 3 tijdens de masterclasses en 1 na afloop. 

De investering in jezelf is €599,- ex btw. Wil je gebruik maken van de persoonlijke e-coachingmodule dan betaal je €300,- ex btw extra. Gespreide betaling op verzoek mogelijk.

Minimaal aantal deelnemers: 4 De inschrijving sluit uiterlijk 20 dagen voor de start van de eerste sessie. Wil je succesvol jezelf zijn? Waar wacht je nog op! Meld je nu aan voor een van de Masterclassses op info@brandkarma.nl  Voor een sfeerimpressie en ervaringen van MERK IK Heldinnen klik hier  
Heb je behoefte aan een persoonlijke intake vraag een telefonisch consult aan: info@brandkarma.nl 


Individuele MERK IK Coaching:
 
Wil je graag de Masterclasses doen, maar heb je geen tijd en ruimte om de deze fysiek bij te wonen? Of heb je behoefte om meer persoonlijk te sparren? Dat is nu ook mogelijk via het individuele MERK IK E-coachingprogramma. De coaching vind plaats over een periode van 2 maanden per e-mail en whatsapp (desgewenst kan er ook een f2f afspraak worden ingepland €75,- ex btw) Iedere maand krijg je een set met persoonlijke opdrachten. En daarop krijg je uitgebreid feedback en advies. De opdrachten komen in grote lijnen overeen met de Masterclass MERK IK, aangevuld met individuele opdrachten specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het tweemaandelijkse abonnement kost in totaal €599,- ex btw Na de twee maanden kun je besluiten of je verder gaat of niet. Je zit dan verder nergens aan vast. Meer info Iedere eerste dag van de maand start er een MERK IK E-coaching module. Meld je hier aan info@brandkarma.nl 
 
Club MERK IK:

Zit je in een leuk vrouwennetwerk? Dan is er ook de mogelijkheid om een masterclass MERK IK voor jouw club op maat te organiseren. Willen jullie een inspirerende en interactieve dag, die verbindt, verdieping geeft en waarbij iedereen tot nieuwe inzichten komt. Neem dan contact op voor een intake zodat we het MERK IK programma op jullie wensen kunnen afstemmen info@brandkarma.nl Prijs op aanvraag.

club MERK IK