Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK COACHING playground
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 

SUCCESVOL JEZELF ZIJN MET DE CURSUS MERK IK

 

MERK IK is een meerdaagse persoonlijke ontwikkeling- en brandingcursus voor wie zichzelf wil neerzetten als merk. In meerdere inspirerende sessies vind je jezelf opnieuw uit. Je komt tot vernieuwde inzichten over wie je bent en wat je wilt. En je ontdekt wat jouw persoonlijke kracht en onderscheidende vermogen is. Je werkt verder uit hoe je dit in de praktijk kunt vormgeven en implementeren.

 cursus merk ik
De mens is geen marketingmodel:

Ieder mens is uniek. BrandKarma gelooft niet in de hokjesgeest, waarbij mensen in vakjes en modellen worden geplaatst. Maar juist in een persoonlijke aanpak met creatieve methodes en oefeningen. In de workshops wordt een intieme sfeer gecreëerd, waarin je uit je comfortzone komt. Je durft te vertrouwen op jouw eigen intuïtie. En je kunt openstellen voor echte interactie met de andere deelnemers en hun feedback.
 
Docente Alexandra Calmero leidt de sessies en begeleidt de deelnemers naar een MERK IK met een goed karma. Do good and good will come your way. Alexandra heeft een achtergrond in marketing, consultancy, identiteitonderzoek, visuele communicatie en styling. Zij adviseert merken en organisaties over hun identiteit, brandstrategie en creatief concept. En ze is daarnaast verbonden als docent aan Artemis hogeschool voor vormgeving en styling.
 
Alexandra houdt van verbindingen maken, met jezelf en met anderen. Zij is visueel ingesteld en creatief in het vinden van oplossingen. Denkt graag met je mee. Zij is intuïtief en voelt mensen aan. Ze houdt van aanpakken en prikt door de dingen heen.
 
Voor wie wil dromen, durven en doen:

MERK IK is zeer geschikt voor iedereen die zich authentiek wil positioneren als persoon, merk, organisatie of ondernemer. En dit commercieel wil vertalen naar een krachtig merkconcept en imago. Van creatief tot bankier. Van huisarts tot ambtenaar. Van copywriter tot jurist. Van marketeer tot yogadocent. Voor hen die een eigen bedrijf willen opzetten of zij die (opnieuw) de arbeidsmarkt betreden. Kortom, iedereen kan uit het MERK IK iets waardevols halen.
 cursus merk ik
Wie zaait zal oogsten:

Het volgen van het MERK IK programma zal je veel opleveren:

 • Zelfkennis, vertrouwen en inzicht
 • Inspiratie & motivatie
 • Misie & Visie MERK IK
 • Brandconcept & strategie
 • Visual brandstory & brandbook
 • Websiteconcept & contentstrategie
 • Social media profiel & strategie
 • Elevator pitch & bedrijfspresentatie
 • Business & klantenfocus
 • Intentie & Actiemodus
 • Nieuwe waardevolle contacten & connectie


 Van binnen naar buiten:
 
Het programma focust zich eerst op jouw binnenkant, de echte IK. De basis waarop je jouw merkconcept en strategie gaat bouwen. Vervolgens transformeer je MERK IK naar buiten toe en geef je het een gezicht. In de implementatiefase bepaal je de focus op jouw markt. Je ontwikkelt een actieplan met tools die je nodig hebt om een positief effect te bereiken. Daarbij neem je eigen verantwoordelijkheid en reken je af met jouw beren op de weg naar succesvol jezelf zijn.
 
Het pad is opgebouwd uit 4 fases die je doorloopt met meerdere deelnemers:
 1. Zelfanalyse: wie ben ik, waar sta ik voor, wat drijft mij
 2. Creatie: het creëren van een authentiek en krachtig merkconcept
 3. Vormgeving: visualisatie en storytelling MERK IK
 4. Succes Implementatie: doelen stellen en realiseren, verantwoordelijkheid nemen en doen
Om echt verder te komen zijn er iedere sessie huiswerkopdrachten. Met speciaal op jou afgestemde extra opdrachten. Je hebt daarmee een stok achter de deur om jouw plannen dedicated te gaan realiseren. Geen uitvluchten. Geen excuses meer. Hierover kun je sparren met de docent en de andere deelnemers. Bovendien heb je tussen de cursusdagen in de mogelijkheid om 2 individuele e-coaching sessies te boeken als extra steun in de rug. De cursus wordt afgesloten met een certificaat een eindopdracht.  

Data en locaties 2018:

 • MERK IK voorjaararrangement: 2 personal branding dagen op vrijdag 20 april en 25 mei van 10:00-16:00
 • Locatie: Hotel van der Valk, Loungeruimte, Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht

MERK IK cursusarrangement: 

Wat krijg je?
 • 2 innovatieve, effectieve en interactieve sessies met gelijkgestemden
 • Individuele opdrachten tussen de groepssessies door afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • MERK IK Hand-out met verrassing
 • MERK IK Brandbook 
 • MERK IK Plan
 • MERK IK Certificaat
 • Inclusief een korte scan van jouw website, social media of huisstijl
 • Het programma is inclusief drankjes op een inspirerende locatie
De investering in jezelf is €500,- ex btw.
Je kunt er voor kiezen om de lunch op eigen rekening te nuttigen of bij te boeken voor €15,- per persoon.

Gespreide betaling in 2 termijnen is mogelijk op speciaal verzoek

Maximaal aantal deelnemers: 6 De inschrijving sluit uiterlijk 10 dagen voor de start van de eerste sessie. Wil je succesvol jezelf zijn? Waar wacht je nog op! Meld je nu aan voor de cursus op Voor een sfeerimpressie en ervaringen van MERK IK Heldinnen klik hier  

Heb je behoefte aan een persoonlijke intake vraag een vrijblijvend telefonisch consult aan: info@brandkarma.nl 


Individuele MERK IK Coaching:
 
Wil je graag de cursus doen, maar heb je geen tijd en ruimte om de deze fysiek bij te wonen? Of heb je behoefte om meer persoonlijk te sparren? Dat is nu ook mogelijk via het individuele MERK IK E-coachingprogramma:

-De coaching vindt plaats over een periode van 2 maanden per e-mail en whatsapp (desgewenst kan er ook een f2f afspraak worden ingepland €125,- ex btw)
-Iedere maand krijg je een set met persoonlijke en inspirerende opdrachten. De opdrachten komen in grote lijnen overeen met de Masterclass MERK IK, aangevuld met individuele opdrachten specifiek afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen
-Op de uitgewerkte opdrachten krijg je opbouwende feedback en ontvang je een uitgebreid en uitgeschreven consult.

Het tweemaandelijkse abonnement kost in totaal €599,- ex btw Na de twee maanden kun je besluiten of je verder gaat of niet. Je zit dan verder nergens aan vast. Meer info Iedere eerste dag van de maand start er een MERK IK E-coaching module. Meld je hier aan info@brandkarma.nl 

Club MERK IK:


Zit je in een leuk vrouwennetwerk? Dan is er ook de mogelijkheid om een masterclass MERK IK voor jouw club op maat te organiseren. Willen jullie een inspirerende en interactieve dag, die verbindt, verdieping geeft en waarbij iedereen tot nieuwe inzichten komt. Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake zodat we het MERK IK programma op jullie wensen kunnen afstemmen info@brandkarma.nl Prijs op aanvraag.

club MERK IK
 
Op de cursussen en coaching van BrandKarma zijn algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam
De algemene voorwaarden zijn aan te vragen via een mail naar info@brandkarma.nl