Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK CREATIVE e-coaching
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 
BRANDKARMA IS JOUW GIDS OP WEG NAAR SUCCESVOL JEZELF ZIJN
 
Glow:
 • Wil je weten waar jouw innerlijke kracht (jouw echte I.K) ligt en wat jou onderscheidend maakt van de rest?
 • Wil je jouw talenten vertalen naar een helder businessconcept, MERK IK of baan?
 • Heb je individuele hulp nodig bij het visueel vertalen van jouw identiteit naar een authentiek imago en persoonlijke uitstraling?
 • Advies over hoe je dit commercieel kunt vormgeven naar een website, social media, huisstijl, brandbook, elevator pitch of cv?
 
& Shine:
 • Wil je afrekenen met de persoonlijke beren op jouw weg?
 • Heb je behoefte aan opbouwende kritiek en een frisse blik?
 • Een visie van een deskundige en betrouwbare derde die weet wat er in de wereld speelt?
 • Iemand met intuïtie die jou aanvoelt en motiveert?
 • Maar ook een die je af en toe een spiegel voorhoudt, je aanspreekt op jouw eigen verantwoordelijkheden en jou een spreekwoordelijke shop geeft. Je moet het tenslotte toch zelf doen.
 
Loop je hier al een tijdje mee rond, maar kom je er niet echt verder mee. Mis je een stok achter de deur en ontbreekt het je aan de juiste omgeving om je hierbij te supporten. Ben je toe aan een flinke boost met inspiratie en speelsheid om er anders tegen aan te kijken? Dan kan het MERK IK e-coaching programma de ideale oplossing voor jou zijn.
 
De oplossing:

Het MERK IK e-coaching programma is een individueel traject afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en situatie. Alexandra Calmero is de coach die je hierbij terzijde staat. Zij maakt daarbij gebruik van haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en als creatief, docent, coach en wijze vrouw.
 

Het programma:

 1. Het traject duurt 2 maanden, waarbij je iedere maand een persoonlijke set met opdrachten krijgt. De focus ligt op zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit naast de dingen concretiseren, keuzes maken en realiseren.
 2. Na een intake via de e-mail bepalen we allereerst wat jouw hoofddoel is en wat je wilt bereiken. Daarop stemmen we jouw persoonlijke ontwikkelingprogramma af.
 3. Bij de start van iedere maand ontvang je specifiek op jou afgestemde opdrachten. Deze ga je uitwerken voor een bepaalde deadline. Op de uitwerking krijg je uitgebreid feedback in een uitgeschreven consult.
 4. In maand 2 ontvang je vervolgopdrachten die een verdieping van en een doorstart zijn op de uitkomsten en inzichten uit de voorafgaande maand
 5. We communiceren hoofdzakelijk via e-mail en aanvullend via de whats app. Gedurende het traject kun je jouw vragen voorleggen, om advies vragen of wat je ook wilt delen over jouw ontwikkeling. Op verzoek kun je ook een face to face gesprek aanvragen.

Investering:

Voor het abonnement van 2 maanden betaal je in totaal 599,- ex btw Na de 2 maanden bepaal je of je verder wilt committen en verleng je per maand. Een face to face gesprek is 125,- per uur ex btw. Dit is niet inbegrepen in het abonnement.
 
Aan de slag om persoonlijk succes te realiseren? Graag! Neem contact op met Alexandra Calmero via info@brandkarma.nl In-company coaching behoort ook tot de mogelijkheden, neem contact op voor een oplossing op maat. Heb je behoefte aan een persoonlijke intake vraag een vrijblijvend telefonisch consult aan: info@brandkarma.nl  

Zin in meer "out of the office" wellicht is de carpoolcoach meer iets voor jou, kijk hier 
 
Op de cursussen en coaching van BrandKarma zijn algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam
De algemene voorwaarden zijn aan te vragen via een mail naar info@brandkarma.nl