Your coach for personal branding & visual storytelling Workshop TEM JOUW BEER OP DE WEG
 

BRANDKARMA personal coaching & branding

innovate your LIFE & BRAND

 

MERK IK @Sea

 

#CHALLENGE

 

CONTACT   

 
 
 

 

 

Workshop tem jouw beer op de weg brandkarma

 

Alles lijkt er op te wijzen dat je succesvol jezelf kunt zijn. Je bent ambitieus en je hebt grootste plannen. Je bent bereid er veel energie in te steken en er hard voor te werken. Maar toch slaat de twijfel toe. Kan ik het wel waarmaken. Is mijn concept wel goed genoeg. Heb ik wel genoeg talent in huis. Verdien ik er wel genoeg geld mee. Spinsels in jouw hoofd die jouw dromen de das om doen. Het lijken wel steeds dezelfde knelpunten die jou belemmeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ofwel wie is jouw beer op de weg? Is het de “Uitstel beer”, de “Onzekerheid beer”, de “Excuustruus beer” of de “Wegcijfer beer?
 
In deze workshop wordt je bewust gemaakt van jouw beren op de weg. Welk signaal probeert de beer jou te geven en waar probeert hij je tegen te beschermen? Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke valkuilen en vaste denkpatronen. Je leert deze belemmeringen te transformeren naar kansen. En deze blokkades innovatief te vertalen naar een realistisch stappenplan om er optimaal mee te kunnen performen in de praktijk.
 
Dit geinige filmpje laat zien waar het om draait: leuk fimpje
 
We werken met zelfanalyse, visuele werkvormen, creatieve brainstormtools, de moed van imperfectie, de kracht van kwetsbaarheid en verbinding
 
Data 2017:
Kies jouw dag uit: 17-3 en 16-6 van 10:00-16:30 in Amsterdam
Prijs €130,- inclusief lunch, ex btw Meld je hier aan info@brandkarma.nl 

Tem jij liever jouw beren op de weg individueel? Dat kan via de Tem jouw beer op de weg e-module. Deze start op 1-4, 1-5 en 1-6  Prijs €100,- Je ontvangt dan eenmalig de opdrachten digitaal en daarop feedback en advies. Meld je hier aan info@brandkarma.nl 

Ook is het mogelijk om in combinatie met deze workshop persoonlijk gecoacht te worden. Je kunt dan naar behoefte een aantal individuele e-coaching sessies boeken.