Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK CREATION playground
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 
“The sound of creative problem solving”
 
Iedereen heeft het vermogen om patroondoorbrekend te “jammen” Heeft het talent om over de eigen disciplines heen te kijken. Het creatieve denkvermogen moet alleen worden gestemd om te kunnen spelen met creativiteit en ondernemerschap. Dat gebeurt in de Creative Studio sessions, waarbij het volledig vrij kunnen denken en het kijken vanuit andere invalshoeken naar bepaalde ontwikkelingen wordt opgetrommeld.
 
Het uitgangspunt van deze sessies is altijd een scherpe en tot de verbeeldingsprekende probleemstelling. Een probleem brengt immers het veld van innovatie in beweging. In de studio worden innovatieve brainstormtools bespeeld. En ontstaat er een improvisatie met ideeën en oplossingsrichtingen. Na een strenge auditie, worden de winnende ideeën getransformeerd naar een virtuoos concept.
 
Ieder probleem vraagt weer om een andere aanpak. Daarom worden deze sessies speciaal op maat gemaakt. De creative studio is uitermate geschikt voor kleine teams en mensen die samen een onderneming willen starten. Prijs€400,- per dagdeel ex btw Neem contact op voor een intake info@brandkarma.nl  
 
 creative studio sessions brandkarma