Personal Branding, Cursusen en coaching MERK IK innovate your LIFE 
 

Laat jouw MERK IK stralen

 Cursus MERK IK 

 

 #CHALLENGE 

 

 CONTACT  info@brandkarma.nl

 
 
 

Het (bedrijfs)leven is een cyclische ontdekkingsreis, vol met kansen en uitdagingen. Iedere (product)levensfase heeft weer zijn eigen leermomenten, pieken en dalen. Reïncarneer, zorg voor een goed karma en vernieuw. Immers stilstand is achteruitgang.

 

LIFE innovation:

 

Wil je meer uit jouw (professionele) leven halen? Wil je succes behalen in de breedste zin van het woord? En handvaten krijgen hoe jouw persoonlijke effectiviteit wordt verbeterd? Heeft persoonlijke ontwikkeling hoge prioriteit voor jou? Wil je meer inzicht krijgen in wie je écht bent en waar jouw sterkte punten en valkuilen liggen? Durf je jouw gevoel te volgen en wil je ruimte geven voor wat je écht wilt? Sta je open voor nieuwe wegen om jouw persoonlijke doelen te realiseren? Wil je verantwoordelijkheid nemen en knopen doorhakken?

 

BRANDKARMA houdt je een spiegel voor. Is jouw sparringpartner bij het vinden van de antwoorden. Inspireert en motiveert om zelfstandig oplossingen uit te werken. Helpt je om jouw innovatie concreet te maken met:

 

Cursus MERK IK

Coaching

Workshop Tem jouw beer op de weg

 

BRAND innovation:

 

Wil jezelf profileren als authentiek merk? Een boeiend en consistent merkverhaal vertellen in woord en beeld, maar ook in daden? Ben je een start-up die een onderscheidend concept wil introduceren? Of ben je een bestaand merk die toe is aan de volgende levensfase. Die de markt wil onderzoeken op interessante ontwikkelingen en nieuwe groeimogelijkheden wil benutten?

 

BRANDKARMA helpt jouw MERK (IK) te bouwen. Is de aannemer die creatief meedenkt in het werkveld. Ondersteunt bij de creatie van een goed idee naar een goed conceptSpeelt de advocaat van de duivel. Stelt kritische vragen en geeft opbouwende feedback. Screent de aansluiting op de markt door:

 

Cursus MERK IK

Coaching

Creative studio sessions

‘t Proeftuintje

Kickstarter

 

LIFE innovation en BRAND innovation gaan met elkaar hand in hand. Het een kan niet zonder het ander. Als je alleen op jezelf gericht bent verlies je verbinding met de wereld om je heen. Ben je alleen op de omgeving gericht, mis je visie en eigen richting.

De kracht zit hem in de evenwichtige combinatie van beiden. Het is symbiotisch spel tussen introvert en extravert.

 

Ready to play the next level? 

info@brandkarma.nl