Your businesscoach for personal branding & visual storytelling Coaching
 

BRANDKARMA business coaching & personal branding

innovate your LIFE & BRAND

 

Cursus MERK IK 

 

#CHALLENGE

 

CONTACT   

 
 
 

TIME TO PLAY

 

Even een momentje voor jezelf, zin in iets anders, behoefte aan wat inspiratie, even een peperige oppepper tegen de after lunch dip, you name it. Dan zit je op deze pagina helemaal goed.

 

Iedere 1-2 maanden vind je hier een speelse opdracht met als thema: persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, personal branding, creatie of innovatie. Een opdracht die je alleen kunt doen of bijvoorbeeld met een van je collega’s, club, vrienden, buren, familie of total strangers (dag comfort zone) 

 

De opdracht deze maand is: INNER VOICE

 
Luister naar jouw innerlijke stem. Hoe leer je beter te luisteren, dan te

luisteren naar muziek of juist naar de stilte.

 

-Selecteer 3 van jouw favoriete muzieknummers die echt iets met je doen in positieve of negatieve zin.

-Luister ze een voor een , neem er de tijd voor en ga er even rustig voor zitten. Zing als je mee wil zingen, dans als je wil dansen, huil als je geemotioneerd wordt etc. Just let it happen.Welke gedachtes en gevoelens komen er op? Schrijf ze op, zelf de meest onzinnige.

-Dan na deze 3 nummers luister je 3 minuten naar niks naar de stilte, wat hoor

je dan? noteer dat ook.

-Na het beluisteren maak je een moodboard van een van de muzieknummers waarbij

het meeste los kwam en een moodboard over jouw stilte.

 

Wat heb je hier uit geleerd? Tot welke inzichten kwam je? Ik ben erg benieuwd naar jouw muzikale verhaal?Als het wil delen laat het me weten info@brandkarma.nl">info@brandkarma.nl  Fantastisch! Of post jouw moodboards op instagram met de hashtag: #innervoice en tag Alexandra Calmero. Of maak een play-list op Spotifyen en share deze met mij.

 

 

 Heb je de smaak te pakken en ben je in voor nog meer persoonlijke opdrachten en analyses met een hoger doel, neem dan een e-coching abonnement 

 

 

©BrandKarma