Insights Discovery
trainingen en workshops

Onderneem slim en haal het beste uit je team met de training Insights Discovery van Alexandra Calmero.

Goed teamwork laat je niet aan toeval over. Toch?

Jouw onderneming staat of valt bij goed teamwork en leiderschap. Maar net als elk persoon heeft ook elk bedrijf haar valkuilen. Van omzet die blijft liggen tot persoonlijke conflicten. Dat kan ook anders!

Een Insights Discovery training voor jouw team is de eerste stap naar optimale samenwerking en productiviteit. Een workshop volgens bewezen methode, waarin je elkaars sterke en zwakke kanten leert kennen in een veilige en ontspannen setting. Investeer in je team en ervaar de resultaten!

Haal het beste uit je team

Volgens bewezen methode van Carl Jung

Vervolgtraject voor complete transformatie

Maak kennis met Alexandra

Gecertificeerd business coach en merkstrateeg

Insights Discovery: slimmer ondernemen met een bewezen methode

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. Iedereen heeft alle vier de kleuren (rood, geel, groen en blauw) in zich; de combinatie van deze vier kleuren maakt ons uniek. De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien.

Wanneer je kiest voor een reis met Insights Discovery, investeer je in je mensen en geef je ze het gereedschap in handen om beter met elkaar samen te werken, voor altijd.

Met deze tool worden medewerkers geholpen om optimaal te presteren door hen meer inzicht te geven in zichzelf. Vanuit dat zelfinzicht kunnen ze zich gemakkelijker afstemmen op en verbinding maken met anderen. Dit levert een werkomgeving op waarin verbinding, vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren.

Duur Insights Discovery workshop

De workshop Insight Discovery duurt 1 dagdeel na afname van het profiel. Het profiel wordt afgenomen d.m.v. een online vragenlijst. De profielen worden toegelicht in een gemeenschappelijke workshop. 

Als gecertificeerde Insight Discovery Practioner bied ik trajecten op maat aan voor jouw bedrijf. Neem contact op en we bespreken het beste traject dat jouw team nodig heeft.

Beter teamwork in 3 stappen

Maak een afspraak

Traject op maat voor jouw team

Transformeer jouw bedrijf

Groei vanuit bewustzijn naar de beste versie van je business. Maak verbinding met je team, klant en de maatschappij met al zijn uitdagingen.

Chat openen
Hi ik ben benieuwd naar jouw transformatieproces. Kan ik je helpen een doorstart te maken?