Waarom je energiestromen van je team wil leren kennen…

Strategie, leiderschap, operatie en prestaties uit het verleden, hebben impact op het heden en de toekomst. Wie zaait zal oogsten…Wie de juiste beslissingen neemt en empathisch gedrag vertoont in zijn bedrijf, zal positieve energie ervaren in de organisatie. De spark waarmee zaken in beweging worden gezet en ten goede transformeren. Wat juist en goed is, vloeit voort uit de brand purpose.

Where energy goes, (the) business grows

Gemeenschappelijke overtuigingen zorgen ervoor dat de mentale en fysieke energie stroomt en synchroniseert in het hart van de organisatie. De teams zijn de energiegeleiders en de leiders de energieopwekkers. Het is daarom van essentieel belang dat de energiestormen binnen het bedrijf in kaart worden gebracht. Temeer het beeld van de professional aan het veranderen is.

Kleur geeft energie.

De Insights Discovery methode is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien:

Mensen en hun prestaties liggen aan de basis van elke succesvolle organisatie. Door inzicht te geven in zichzelf kunnen zij optimaal presteren. Bovendien kunnen zij afstemmen op en verbinding maken met anderen (collega’s en klanten). Dit levert een werkomgeving met gemotiveerde medewerkers op waarin vernieuwing, creativiteit en samenwerking kunnen floreren.

Chat openen
Hi ik ben benieuwd naar jouw transformatieproces. Kan ik je helpen een doorstart te maken?